Referenties

Wat anderen over mij zeggen

Marinda is een frisse, jonge meid. Is bij uitstek no nonsense en gaat op een persoonlijke en effectieve (en efficiënte) manier te werk. Is creatief in het vinden van oplossingen en weet klanten te verrassen met iets extra's.

Binnen het team komt ze met ideeën om de samenwerking te versterken. Ook in de uitwerking daarvan is ze creatief: menig kunstwerk van haar hand siert de wand.

Is ambitieus en energiek. Durft zich uit te spreken, ook in grotere sessies.

Staat daarnaast open voor feedback en beschikt over zelfreflectie.

Kortom, een waardevolle kracht als je voor de optimale klantbeleving gaat!

 

Jaap Boersema, Unitmanager ING

 

De Trendtours Wenen en de gave magazines hebben echt de meest talentvolle kant van Marinda laten zien.

Haar sterke kanten:

- Creatief in communicatie

- Stressbestendig

- Betrouwbaar

- Gefocust op kwaliteit

 

Marinda heeft een geweldige groei doorgemaakt in haar stageperiode. Ze heeft haar stage heel goed en zelfstandig afgesloten. Een betrouwbare topper!

 

Susan Koenders, Senior Projectmanager Foodservice Network

Marinda's sterke kanten:

- Organisatietalent

- Integriteit

- Vriendelijkheid / geïnteresseerdheid

- Natuurlijke rust

 

Je hebt je vele werk op authentieke wijze met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen volbracht. Naast de 'daily business' ook nog een topscriptie opgeleverd die de mensen wakker heeft geschud (doel: behaald). Super, complimenten!

 

Rick Reefman, Junior Projectmanager Foodservice Network

Toen ik je beter leerde kennen viel me al vrij snel op dat je een enthousiast persoon bent. Je hebt een dynamische persoonlijkheid waar ik erg van geniet.

In alles geniet je samen met anderen. Een mooie eigenschap!

Daarnaast ben je een doorzetter, je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Je durft uitdagingen aan te gaan. Het feit dat je de functie van Internus aandurfde na één jaar lidmaatschap zonder voorbeeld getuigt hiervan.

Tijdens het afronden van ons bestuursjaar werd je gevraagd om over een aantal leden wat te zeggen, en hen te bedanken. Wat goed om te zien dat je de moeite nam om over iedereen iets persoonlijks te zeggen en hen te bedanken voor hun inzet. Je wist over iedereen gemakkelijk wat te schrijven, voor jou was het geen probleem om wat positiefs te zeggen over een ieder van hen.

 

Jacoline de Roover, medebestuurslid 2011-2012

Copyright © All Rights Reserved